Docent

Supervisie

Als keramist krijg je veel energie van het uitwerken van een goed idee, maar soms heb je twijfels of je op de goede weg bent, of lijkt het of je vast zit. Dan blijf je doen wat je al kunt en ga je nieuwe uitdagingen uit de weg. Op zo’n moment kunnen de juiste vragen en een professionele blik op je werk precies het verschil maken.

Zoek je een objectieve blik op jouw keramisch werk, iemand die jou stimuleert en de juiste vragen stelt, zodat jij zelf de antwoorden vindt?

Andere ogen

Ik laat je met andere ogen naar je werk kijken, zodat je nieuwe inzichten tot uitvoering kunt brengen. Je werk komt op een hoger plan en jouw persoonlijke stijl komt aan het licht.

Ervaring

Ik ben werkzaam als gastdocent handvormen aan de Nederlandse Keramiekopleiding te Gouda, Kleistad Amersfoort en De Tiendschuur in Tegelen. Naast het werken in mijn atelier ervaar ik het begeleiden van persoonlijke beeldende processen als een grote en boeiende uitdaging. Regelmatig exposeer ik mijn keramisch werk. 

Begeleiding op maat

Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt, zodat je verder kunt groeien in vormgeving, betekenis en techniek. Het kan een enkel contact zijn of een traject van meerdere keren, passend bij wat jij nodig hebt. Het is ook mogelijk om zelf een klein groepje samen te stellen.

Neem contact op