DOCENT

SUPERVISIE

Als keramist krijg je veel energie van het uitwerken van een goed idee, maar soms heb je twijfels of je op de goede weg bent, of lijkt het of je vast zit. Dan blijf je doen wat je al kunt en ga je nieuwe uitdagingen uit de weg. Op zo’n moment kunnen de juiste vragen en een professionele blik op je werk precies het verschil maken.

“Zoek je een objectieve blik op jouw keramisch werk, iemand die jou stimuleert en de juiste vragen stelt, zodat jij zelf de antwoorden vindt?”

ANDERE OGEN

Ik laat je met andere ogen naar je werk kijken, zodat je nieuwe inzichten tot uitvoering kunt brengen. Je werk stijgt dan uit boven vakmanschap en jouw persoonlijke stijl komt aan het licht.

Ervaring

Ik ben werkzaam als gastdocent handvormen aan de Nederlandse Keramiekopleiding te Gouda. Naast het werken in mijn atelier ervaar ik het begeleiden van persoonlijke beeldende processen als een grote en boeiende uitdaging. Regelmatig exposeer ik mijn keramisch werk in binnen en buitenland.

begeleiding op maat

Samen kunnen we een begeleidingstraject inzetten, zodat je verder kunt groeien in vormgeving en techniek. Het kan een enkel contact zijn of een traject van meerdere keren, passend bij wat jij nodig hebt. Het is ook mogelijk om een klein groepje samen te stellen van bijv. twee tot vijf deelnemers.

neem contact op

Nog vragen? Of ben je al klaar om de uitdaging van een persoonlijke keramiek begeleiding aan te gaan?

Neem contact op